Spanien

Spanien

Restresor till Spanien

Restresor till Spanien är en enkel match. Spanien har sedan länge varit Svenskarnas resmål nummer ett, dock med turistparadis som Mallorca och Gran Canaria som ordentliga dragplåster.

Spanien erbjuder naturligtvis betydligt mer än bara två öar, frågan är väl vad man söker. Eftersom Spanien är ett stort land finns det massor av olika resmål för alla smaker och intressen.

Sök restresa till Spanien

På den här sidan listar vi kända reseföretag hos vilka du kan söka efter restresor till Spanien.

Spanien erbjuder mer än solsemester

Är man ute efter shopping, sightseeing eller storstadspuls finns det många städer att välja på. Barcelona har länge varit ett populärt resmål året runt, med fantastisk arkitektur och shopping som främsta anledning. Andra städer som är populära i Spanien är Madrid, Sevilla och Valencia.

Sol & Bad i Spanien

Är det istället sol & bad man söker finns ett än större utbud utmed solkusten mot medelhavet. Med resmål som Marbella, Torremolinos och Fuengirola ligger solkusten ofta på första plats vad gäller solsemester. Om man är ute efter restresor till Spanien är det ofta till dessa resmål det finns flest restresor till. Längs medelhavskusten finns det dessutom massor av andra populära resmål utanför Costa del Sol.

De vanligaste flygdestinationerna när man skall till solkusten är Malaga eller Alicante, men det finns även andra mindre flygplatser dit många flygbolag åker.

Populära restresor till Spanien:

  • Mallorca
  • Ibiza
  • Menorca
  • Barcelona
  • Madrid
  • Marbella