Egypten

Egypten

Restresor till Egypten

Ett resmål som har blivit oerhört populärt de senaste åren är Egypten. På grund av Egyptens fantastiska klimat är det ett resmål som fungerar väl året runt, men under sommarhalvåret kan temperaturen stiga ordentligtt. Skall man åka till Egypten under sommaren bör man vara väl förberedd på värme, värme och….värme.

Färre resmål i Egypten

Nu är det naturligtvis så att det finns restresor till Egypten, men till skillnad mot andra vanligare resmål har man sällan samma valmöjlighet. Men, det är ju nästan vad restresor handlar om, det kan till och med vara lite spännande att inte veta exakt var man hamnar eller hur man skall bo.

Sök restresa till Egypten

På den här sidan listar vi kända reseföretag hos vilka du kan söka efter restresor till Egypten.

Pyramiderna ett måste

Ett annat skäl till Egyptens stora popularitet är naturligtvis pyramiderna. Ett annat skäl är prisnivåerna som ligger en bra bit under det vi är vana vid i Sverige. Kommer man utanför turiststråken kan man i verkligen fynda i Egypten, men man bör eventuellt vara på sin vakt så man inte blir lurad.

Svårt att hitta restresor till Egypten

Även om Egypten som resmål har ökat lavinartat i popularitet är det inte alltid enkelt att hitta en restresa till Egypten. Det är inte alla resebyråer som har biljetter till Kairo, och eftersom det är så populärt är det ofta slutsålt.

Populära restresor till Egypten:

  • Alexandria
  • Kairo
  • Luxor
  • Pyramiderna