Los Angeles

Los Angeles

Restresor till Los Angeles

Alla har nog en bestämd idé om hur det är i Los Angeles. Glitter, glamor och filmstjärnor, välklädda människor och biljakter. Sanningen är dock aningens mer nyanserad. Staden har massor att erbjuda i form av uteliv, shopping och naturligtvis underbara stränder och härligt vatten.

Sök restresa till Los Angeles

På den här sidan listar vi kända reseföretag hos vilka du kan söka efter restresor till Los Angeles.

LA – Stort, dyrt och häftigt

Även om Los Angeles många gånger upplevs som väldigt klassiskt amerikanskt – stort, dyrt och häftigt – bjuder staden samtidigt på en oerhörd bredd av stadsdelar med olika atmosfärer.

Res vidare i USA

Efter en restresa till Los Angeles tar man sig sedan enkelt med hyrbil vidare till andra instressanta resmål. San Diego ligger bara ett par timmars färd söderut och Highway One bjuder på en fantastisk visuell upplevelse norrut med sköna städer som Santa Barbara på vägen.

Los Angeles passar alla

Los Angeles olika delar påminner om ett lapptäcke. Vissa stadsdelar – som West Hollywood – är en egentligen en egen stad med egen postadress. Beverly Hills gör ingen besviken; snoffsigt och nästan exakt som på MTV Cribs med dyra bilar på uppfarterna, medans Venice är en underbart avslappnad stadsdel med alternative klädesbutiker och gallerier. Los Angeles har något för alla.