Mallorca

Mallorca

Restresor till mallorca

Mallorca – eller Mallis som det ofta kallas i folkmun – är i de flestas ögon modern av charter-resmål. Sedan länge har Mallorca dominerat Svenskarnas charterresor, även om trycket har mattats något de senaste åren. Mallorca är ett fantastiskt resmål och den spanska ön erbjuder mer än bara fest och stränder, det fullkomligen kryllar av kulturskatter och vacker natur.

Sök restresa till Mallorca

På den här sidan listar vi kända reseföretag hos vilka du kan söka efter restresor till Mallorca.

Barnvänligt eller party?

Nu är ju Mallorca mest känt som ett fest- och partyställe, men det finns massor av andra aktiviteter som passa bättre för de som längtar efter lugn och ro. Magaluf har Orup för evigt satt på kartan, men Mallorca erbjuder även andra populära resmål. De mest besökta orterna är Alcudia och Palma, med Alcudia som stormästaren i barnvänlighet. Med miniklubbar, långa sandstränder och barnvänliga hotell har Alcudia länge varit ett paradis för småbarnsfamiljer.

Vad vill du se på Mallis?

När man letar restresor till Mallorca bör man fråga sig vad man är ute efter. Det finns partaj överallt, men är det enkom för festens skull man reser är nog Magaluf det bästa alternativet. Reser man däremot med barn kanske Alcudia passar betydligt bättre. Vill man istället ha kultur, shopping och stadspuls kan man välja Palma – huvudorten på Mallorca – med massor av bra shopping och god mat.

Populära restresor till Mallorca:

  • Palma
  • Alcudia
  • Magaluf
  • Port de Andratx
  • Puerto Pollensa
  • Cala San Vicente