Gran Canaria

Gran Canaria

Restresor till Gran Canaria

Gran Canaria är den mest populära ön i den Spanska ö-gruppen Kanarieöarna känt för sin barnvänlighet och sitt underbara klimat. Eftersom Gran Canaria ligger nära ekvatorn är det väldigt varm, i regel året runt. Av den anledningen är hela Kanarieöarna ett mycket populärt resmål under vinterhalvåret, och har varit så under många år. De flesta av oss kommer ihåg hur Stig-Hemler och co. rumlade runt i San Augustin i Sällskapsresan, men Gran Canaria var populärt redan innan den filmen kom.

Sök restresa till Gran Canaria

På den här sidan listar vi kända reseföretag hos vilka du kan söka efter restresor till Gran Canaria.

Gran Canaria, Teneriffa eller Lanzarote?

Skillnaden mella öarna är främst stränderna, på Gran Canaria finns vidsträckta sandstränder medan exempelvis Teneriffa är betydligt stenigare.

Gran Canaria är ett av de absolut bästa resmålen för småbarnsfamiljer med långgrunda stränder och barnkär personal. Att de statsar på just barnfamiljer är uppenbart, var man än vänder sig finns det aktiviteter för hela familjen.

På grund av Kanarieöarnas oerhörda popularitet erbjuder de flesta resebyråer restresor dit, frågan är väl vilken ö som passar just dig bäst? Är det Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote eller någon av de mindre öarna? Bara du kan välja.