Amsterdam

Amsterdam

Restresor till Amsterdam

Amsterdam är ett underbart resmål året om – förutsatt att man klär sig rätt – inte bara under vår och sommar. Om man nu måste välja en tidpunkt på året att leta rätt på en restresa till Amsterdam är det under våren i april/maj. Att promenera runt i staden och ta del av vad den har att erbjuda är en härlig upplevelse.

Sök restresa till Amsterdam

KLM är ju Hollands gamla kungliga flygflotta och brukar erbjuda resresor året om via deras nyhetsbrev. Annars är det som till alla resmål; en restresa till Amsterdam blir alltid dyrare om du köper den långt innan. Kika runt lite bland resebyråerna efter vad de erbjuder för restresor till Amsterdam just nu.

Enkelt att ta sig in till stan

Flygplatsen i Amsterdam heter Schiphol och ligger ca 20 minuter utanför staden. Att ta sig härifrån är verkligen en enkel match – i direkt anslutning till Schiphol ligger tågen som för 4-5 Euro tar dig till Amsterdams centralstation. Härifrån promenerar man eller – beroende på avstånd och väder – hoppar på spårvagnen för vidare färd in i stadskärnan.

Några sevärdheter i Amsterdam

Några förslag på sevärdheter att besöka när du är i Amsterdam är Heineken Museet, Van Gogh museet, Rembrandts gamla levnadshus och kanske även Anne Frank huset.